17 aprilie 2011

Iepuraşul de Paşte

Mi-a plăcut tare mult provocarea propusă în această lună pe Scrapper in Romania şi Legenda iepuraşului de Paşte, iar provocarea de pe 365 Cards-Easel Card a venit ca o completare :)
Credit pentru hârtia din fundal atelierul elenei.
Felicitarea este realizată folosind tehnica şerveţelului.

13 aprilie 2011

Culori

Floarea-curcubeu s-a născut în imaginaţia mea, iar ieri a prins viaţă şi în lumea reală :) O floare în culorile curcubeului, aşezată într-un ghiveci cu aceleaşi frumoase culori, un mic tablou menit să aducă bucurie şi lumină în ochii şi sufletul celor care îl privesc. E ceea ce mi-am dorit, sper că aşa va fi. 
Rama este făcută din bucăţile de hârtie ce mi-au rămas de la rama postată anterior. A ieşit micuţă şi drăguţă, numai potrivită pentru o floare în miniatură!
 Rama şi ghiveciul le aveam făcute din luna martie, doar floarea şi soarele le-am rulat ieri. Gărgăriţa este din lemn şi am primit-o pe o frumoasă plantă de cameră. Şi-a găsit un loc mai potrivit în tablou :) Soarele, mi-am dat seama ulterior (ceea ce mi se întâmplă deseori), ar fi fost mai drăguţ tot în variantă 3D. Rămâne ca data viitoare să gândesc mai mult înainte de a lipi :)Şi tot dintre minunatele creaţii ale Ekaterina Lukasheva, Kusudama Passiflora, împăturită din pătrate cu latura de 10 cm, iar dimensiunea finală a modelului de aproximativ 15 cm.L.E. Tutorialul video pentru Kusudama Passiflora îl găsiţi aici.

10 aprilie 2011

De primăvară...

De mărţişor, cu maaare întârziere, şi din frumoasele zile de aprilie:) Ştiu că am lipsit de pe blog în ultima vreme, dar mâinile nu mi-au stat degeaba :) În postările ce vor urma vă voi prezenta ce am mai meşterit din hârtie.
Luna martie a fost dedicată quilling-ului, şi mai ales mărţişoarelor. Am reuşit, însă, şi prima mea ramă foto! Inspirată de frumoasa ramă cu floarea soarelui a Danei şi folosind tutorialul creat de tuborg pe forumul Origami Romania am făcut primul mărţişor şi o ramă foto. Multe mulţumiri amândurora!

Şi două felicitări cu florile mele preferate! Din cauza grabei nu am apreciat corect dimensiunea florilor şi a felicitării finale. Dar fiind primele lalele quilling, mă declar destul de mulţumită cu ele :)Marea dragoste pentru origami m-a făcut să încep luna aprilie cu o kusudama pe care doream de tare multă vreme să o împăturesc Kusudama Tulip. Autoarea este Ekaterina Lukasheva, ale cărei minunate creaţii le găsiţi pe kusudama.me. Tutorial video aici. Modelul împăturit de mine este din pătrate cu latura de 8 cm, iar modelul final are aproximariv 13 cm.Şi... va urma tot un amestec de martie/aprilie :)

1 aprilie 2011

Cocktail de fructe

Un cocktail de fructe, delicios şi sănătos :) Asta am pregătit pentru "Provocarea delicioasă" de pe Scrapper In Romania, un vas de sticlă decorat cu tehnica şerveţelului.