10 aprilie 2011

De primăvară...

De mărţişor, cu maaare întârziere, şi din frumoasele zile de aprilie:) Ştiu că am lipsit de pe blog în ultima vreme, dar mâinile nu mi-au stat degeaba :) În postările ce vor urma vă voi prezenta ce am mai meşterit din hârtie.
Luna martie a fost dedicată quilling-ului, şi mai ales mărţişoarelor. Am reuşit, însă, şi prima mea ramă foto! Inspirată de frumoasa ramă cu floarea soarelui a Danei şi folosind tutorialul creat de tuborg pe forumul Origami Romania am făcut primul mărţişor şi o ramă foto. Multe mulţumiri amândurora!

Şi două felicitări cu florile mele preferate! Din cauza grabei nu am apreciat corect dimensiunea florilor şi a felicitării finale. Dar fiind primele lalele quilling, mă declar destul de mulţumită cu ele :)Marea dragoste pentru origami m-a făcut să încep luna aprilie cu o kusudama pe care doream de tare multă vreme să o împăturesc Kusudama Tulip. Autoarea este Ekaterina Lukasheva, ale cărei minunate creaţii le găsiţi pe kusudama.me. Tutorial video aici. Modelul împăturit de mine este din pătrate cu latura de 8 cm, iar modelul final are aproximariv 13 cm.Şi... va urma tot un amestec de martie/aprilie :)

8 comentarii:

 1. beautiful quilling, thanks for sharing!
  Thanks for the shout out for Pixie, good luck!

  RăspundețiȘtergere
 2. @ Multumesc mult, Lipo!
  @ Kirsty, glad you like them! Thank you, hope I will have :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Beautiful sunflower frame kiddo and thanks ever so much for the links.

  RăspundețiȘtergere
 4. You're welcome, Suganthi! And thanks for your visit!

  RăspundețiȘtergere
 5. Sunflowers are my favoutite flowers so I LOVE how you mede it. All your other creations are great too!

  RăspundețiȘtergere
 6. Such lovely work. Like the way you have put the little butterflies. Thanks for dropping by at my blog http://cardsandschoolprojects.blogspot.com
  Cheers
  Sonia

  RăspundețiȘtergere
 7. Wow!!!!!

  Fantastic quilling!!! Congratulations!!!!!

  Beijos no ♥

  RăspundețiȘtergere

Thank you for the moments you spent visiting and for leaving a trace in words! Kiddo