18 mai 2011

Quilling şi ştampile

Cu toate că timpul pare puţin pentru a face ceea ce îmi doresc şi ce îmi aduce linişte şi bucurie, printre alte multe câte sunt de făcut, am găsit răgazul de a mai meşteri câteva felicitări şi flori :)
E prima dată când folosesc ştampile.  Cele pe care le am nu sunt foarte prietenoase pentru că sunt tip rolă. Ca începătoare în a le folosi am avut câteva dificultăţi la aplicarea tuşului astfel încât să iasă modelul curat.  
Însă rezultatul final a meritat efortul :) Sper să vă placă. Eu m-am îndrăgostit de ele :)




Şi am mai rulat ceva hârtie pentru următoarele felicitări, tablouri sau ce voi simţi că îmi doresc să fac la momentul respectiv. Am fost într-o dispoziţie bună şi nu mi s-a părut tare greu să franjurez hârtie :) Asta şi pentru că am acum o agrafă mai specială pentru hârtie şi folosesc tehnica prezentată de Inna. Mult mai uşor şi mai rapid, am tăiat trei fâşii deodată :)

Şi o felicitare făcută de ceva timp şi care nu a ajuns încă pe blog :)


11 comentarii:

  1. Minunate lucrari, si eu m-am gandit si am pus in aplicare o imbinare intre quilling si florigami si se pare ca le place copiilor. Lui rares i-a placut la nebunie sa rasuceasca hartie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Your creationsare so pretty! I love quilling, but I'm horrible at it. :$

    Thank you for stopping by my blog and leaving me such nice comments. I'm sorry I haven't been around much lately, but I've been very busy.

    Take care!

    RăspundețiȘtergere
  3. Love your cards, they are really adorable.also like your colorful fringed flowers!!!!
    Paula

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte foarte frumoase lucrarile cu quilling... cred ca mai bine ti-as da tie fasiile mele sa le rasucesti ca vad ca pe mine nu ma tine. Sa stii ca am luat cu mine basic stuff si am incropit ieri o felicitare si a doua e doar pe jumatate ca inca nu am avut idee cum sa o termin... Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Alina: Multumesc pentru complimente! Las ca mai vedem ce facem cu fasiile, poate tot ajungem sa petrecem ceva timp impreuna si le rasucim amandoua :) Sunt nerabdatoare sa vad felicitarile! Vremea te tine tot in casa?
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoase felicitarile.Cum ai reusit sa aplici stampilele sa iasa curat?Mai bine zis ce fel de tus ai folosit?

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte, foarte frumoase felicitarile! Sunt chiar misto!
    As avea o intrebare daca m-ai putea ajuta... Pentru a realiza felicitarea cu multe flori, ai folosit vreun dispozitiv care taie fasia de quilling mai lata pe orizontala? Pentru a putea desface apoi floarea? Sau ai taiat tu cu foarfeca? Sau se gasesc de cumparat gata taiate.
    Iti multumesc tare mult (anticipat)!

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Tina, mai intai scuze pentru intarzierea raspsunsului! Hartia pentru flori am taiat-o eu cu foarfeca, respectiv am franjurat-o folosind tehnica prezentata de Inna, spre a carei postare am pus link. Floarea poate sa fie de ce dimensiune doresti, depinde cat de lata tai fasia de hartie.
    La noi nu am vazut in comert hartie gata franjurata, deocamdata.
    Sper ca ti-am fost de folos!

    RăspundețiȘtergere
  9. Iti multumesc tare muuult! :)

    RăspundețiȘtergere

Thank you for the moments you spent visiting and for leaving a trace in words! Kiddo