6 mai 2011

Felicitări de Paşte

Bine v-am regăsit! Ştiu că a trecut cam mult timp de la ultima postare, însă mi-am petrecut perioada sărbătorilor alături de cei mai dragi oameni din viaţa mea, pe care am ocazia doar o dată pe an să îi am prin preajmă. Ca urmare am neglijat blogul şi nu am reuşit să ajung la zi nici măcar cu luna martie :) Dar cred că niciodată nu e prea târziu, aşa că vă prezint deocamdată trei felicitări făcute cu ocazia Sărbătorilor de Paşte.
Toate sunt realizate folosind tehnica şerveţelului, iar hârtia din fundal pentru primele două este creaţia Elenei. Pentru cea de a treia felicitare am folosit o hârtie specială pentru felicitări şi o mică floare quilling. Forma ovală am tăiat-o cu foarfeca, iar marginile nu au ieşit chiar perfecte.




L.E. Modelul pentru floarea quilling l-am văzut prima dată la Suganthi, iar mai apoi tot pe blogul ei am găsit şi link-ul către tutorialul făcut de Katrin. Multe mulţumiri!

8 comentarii:

  1. very beautiful all the cards are. The quilled flower looks lovely.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lovely cards, love the rabbit, and nice quilled flower!!!
    Paula

    RăspundețiȘtergere
  3. Oh, da, imi place si mie foart mult floarea. Poate de aceea a treia felicitare e preferata mea si imi place si fereastra ovala. Multumesc pt linkul cu tutorialul.
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase! :) Chiar imi place cum ti-a iesit ovalul :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Kiddo spune-mi te rog unde pot gasi pe internet tutoriale origami, cu diagrame nu video ca-mi prind urechile, pentru flori. In special pentru zambile.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. Adorable bunnies Kiddo,,,,,so sweetie,,,,, I love them,,,,Thanks for your comments,,,,, I am sending a free bookmark my friend.

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Nicecrane Designs: Thank you for your visit and for the bookmark!

    RăspundețiȘtergere

Thank you for the moments you spent visiting and for leaving a trace in words! Kiddo