2 mai 2010

MARTIE- APRILIE

1. Centaurul- John Updike
2. Ordinea naturală a lucrurilor- Antonio Lobo Antunes
3. Cartea şoaptelor- Varujan Vosganian
4. Zilele regăsirii mele- Elena Ferrante
5. The Poisonwood Bible- Barbara Kingsolver


Mărţişoare

Kusudama Loop

Kusudama Lazlo

Kusudama Infiny

3 comentarii:

 1. As fi curios sa stiu ce parere ti-ai facut despre Centaurul... Pe mine m-a cam plictisit grav :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu pot spune ca m-a plictisit, dar am citit-o in cateva zile, chiar daca nu e o carte voluminoasa deloc :) Am simtit ca pot lua doar cateva "picaturi" pe zi din ea. Poate candva se va bucura de o recitire din partea mea pentru a face legatura mai bine intre personajele cartii si mitologia greaca. http://www.nytimes.com/1962/02/04/books/updike-centaur.html

  RăspundețiȘtergere
 3. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere

Thank you for the moments you spent visiting and for leaving a trace in words! Kiddo